Voortijdig einde aan Utrechts avontuur dreigt voor Bazoer: Slecht gevoel over

Voortijdig einde aan Utrechts avontuur dreigt voor Bazoer: "Slecht gevoel over"

Gepubliceerd: dinsdag 21 mei 2019 om 21:55di 21-05-2019 om 21:55

De play-offwedstrijd tegen Heracles Almelo is voor Riechedly Bazoer mogelijk zijn laatste in het shirt van FC Utrecht geweest. De van VfL Wolfsburg gehuurde Oranje-international viel dinsdagavond al vroeg in de wedstrijd geblesseerd uit.

Bennett van Fessem
UTRECHT

Of Bazoer inzetbaar zal zijn tijdens de finalewedstrijden op vrijdag 24 en dinsdag 28 mei, kon hij direct na het duel nog niet zeggen. "Ik heb al langere tijd last van mijn enkel. We gaan morgen (woensdag, red.) uitgebreid kijken wat er aan de hand is, maar ik heb er een slecht gevoel over", laat hij weten aan VoetbalPrimeur.

Mocht de middenvelder niet op tijd herstellen, dan heeft hij zijn voorlopig laatste wedstrijd namens de Domstedelingen gespeeld: Bazoer heeft nog een doorlopend contract in Wolfsburg. "Na het seizoen ga ik op vakantie en dan zie ik wat de opties zijn. Iedereen weet dat ik in Wolfsburg nog een contract tot 2021 heb, dus ik denk dat ik daar aansluit in de voorbereiding." De middenvelder houdt de deur voor een terugkeer in Utrecht op een kier. "Wie weet zit er nog wat in, maar die kans is klein."

Hoe dan ook, de zaakwaarnemer van Bazoer mag zich na 28 mei pas melden bij zijn cliënt. "Ik heb al tegen hem gezegd dat ik er niets van wil weten als er interesse is. Ik wilde me gewoon volledig focussen op FC Utrecht, laten zien wat ik kan. Aan het einde van het seizoen gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Bazoer ooit nog zijn grote belofte inlossen?

Ja
22%
Nee
78%
(2940 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws