'Ajax-promotie plots onzeker: Reiziger duikt op als kandidaat in Championship'

'Ajax-promotie plots onzeker: Reiziger duikt op als kandidaat in Championship'

Gepubliceerd: woensdag 22 mei 2019 om 13:50wo 22-05-2019 om 13:50

Laatste update: woensdag 22 mei 2019 om 14:18wo 22-05-2019 om 14:18

Michael Reiziger is in beeld bij Middlesbrough. Dat meldt The Northern Echo. Middlesbrough, actief in het Championship, nam onlangs afscheid van manager Tony Pulis. Reiziger zou kandidaat zijn om hem op te volgen. 

De 46-jarige Reiziger staat inmiddels twee jaar aan het roer bij Jong Ajax. In zijn eerste seizoen werd hij kampioen met het beloftenteam. Dit jaar eindigde de coach met zijn elftal op de elfde plek in de Keuken Kampioen Divisie. 

De Telegraaf schreef afgelopen zaterdag dat Reiziger in beeld is om in de Johan Cruijff Arena in de voetsporen te treden van Alfred Schreuder, assistent van Erik ten Hag. Schreuder gaat aan de slag bij TSG Hoffenheim. Aron Winter zou plaats moeten maken voor Reiziger en Christian Poulsen, een ander nieuw gezicht. 

Mogelijk komt het zover dus niet, want The Northern Echo schuift Reiziger naar voren als kandidaat bij Middlesbrough. De voormalig Oranje-international was in het seizoen 2004/05 speler van de club. Naast Reiziger worden ook Jonathan Woodgate, Chris Hughton, Aitor Karanka, John Terry en - jawel - Gabriel Batistuta genoemd. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws