FC Utrecht houdt 'absolute specialist' tot 2022 in huis: Heel blij mee

FC Utrecht houdt 'absolute specialist' tot 2022 in huis: "Heel blij mee"

Gepubliceerd: woensdag 22 mei 2019 om 14:10wo 22-05-2019 om 14:10

Laatste update: woensdag 22 mei 2019 om 14:23wo 22-05-2019 om 14:23

FC Utrecht en Marinus Dijkhuizen gaan langer met elkaar door. Het contract van de assistent-trainer is opengebroken en verlengd. FC Utrecht meldt woensdag via de officiële kanalen dat Dijkhuizen nu tot medio 2022 vastligt in stadion Galgenwaard. 

"Marinus is, naast een goede trainer, ook een absolute specialist als het gaat om het maken van analyses van zowel wedstrijden als tegenstanders. Met Marinus in deze rol maken we op dat vlak weer een goede stap", legt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam uit.

"Het werken met videobeelden, analyses en data wordt steeds belangrijker in het hedendaagse voetbal en wij zijn er heel blij mee dat wij ons als club door middel van de expertise en kwaliteiten van Marinus op dit vlak verder gaan ontwikkelen."

Dijkhuizen was in het verleden speler van FC Utrecht, werkte een aantal jaar geleden als spitsentrainer voor de club en was later coach van onder meer Excelsior en NAC Breda. Afgelopen jaar keerde hij terug bij de club als assistent. John van den Brom is per 1 juli de nieuwe hoofdtrainer in Utrecht. Hij neemt het stokje over van Dick Advocaat. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws