Transferadvies voor De Ligt: 'Als je met Messi kunt spelen, dan wist ik het wel'

Transferadvies voor De Ligt: 'Als je met Messi kunt spelen, dan wist ik het wel'

Gepubliceerd: woensdag 22 mei 2019 om 19:02wo 22-05-2019 om 19:02

Keje Molenaar ziet een transfer van Matthijs de Ligt naar FC Barcelona zitten. De Ajax-aanvoerder heeft sinds enige tijd een relatie met de dochter van Molenaar, oud-prof van onder meer Ajax, Feyenoord en FC Volendam.

Molenaar zei in april dat hij zich 'helemaal niet' met de sportieve toekomst van De Ligt wil bemoeien. In zijn biografie Meesterlijk, die deze week verschijnt, geeft hij echter een verkapt transferadvies aan de vriend van zijn dochter Annekee: FC Barcelona.

"Ik heb de eer gehad om met Johan Cruijff in één elftal te staan. Als je nou nog twee of drie jaar met Lionel Messi kunt samenspelen, dan wist ik het wel", wordt Molenaar geciteerd door De Telegraaf.

Het is onduidelijk voor welke club De Ligt gaat kiezen. De negentienjarige verdediger lijkt op weg naar FC Barcelona, maar de totstandkoming van de transfer verloopt met horten en stoten. De Ligt wil naar verluidt vóór de Nations League-eindronde met het Nederlands elftal (begin juni) de knoop doorhakken. Deze week werd hij gekroond tot winnaar van de VP Award.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws