VI: Winter niet langer in technische staf Ajax, Reiziger doorgeschoven

VI: Winter niet langer in technische staf Ajax, Reiziger doorgeschoven

Gepubliceerd: donderdag 23 mei 2019 om 13:08do 23-05-2019 om 13:08

Laatste update: donderdag 23 mei 2019 om 13:22do 23-05-2019 om 13:22

Naast Alfred Schreuder maakt ook Aron Winter volgend seizoen geen deel meer uit van de technische staf van Ajax. Met Christian Poulsen en Michael Reiziger hebben de Amsterdammers hun opvolgers al in huis, meldt Voetbal International.

Winter blijft wel werkzaam voor Ajax, maar zal niet meer dagelijks betrokken zijn bij het eerste elftal, weet VI. Club en trainer zijn nog in gespek over de nieuwe rol van Winter. Het vertrek van Alfred Schreuder was al bekend. Hij gaat als hoofdtrainer aan de slag bij het Duitse 1899 Hoffenheim. 

De Amsterdammers hebben de twee opvolgers al in huis. Na het aangekondigde vertrek van Schreuder werd Christian Poulsen al toegevoegd aan de technische staf. Komend seizoen komt Michael Reiziger daarbij. Reiziger was de afgelopen twee seizoenen trainer van Jong Ajax en werd met die ploeg vorig seizoen kampioen van de Keuken Kampioen Divisie. 

Deze week kwam naar buiten dat Middlesbrough interesse zou hebben in de diensten van Reiziger, maar volgens VI blijft hij dus gewoon werkzaam in Amsterdam. De vewachting is dat ook hoofdtrainer Erik ten Hag blijft. De Amsterdammers zijn met hem in gesprek over een nieuw contract.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws