Padt geconfronteerd met 'bus-incident': 'Als het twee andere spelers waren..'

Padt geconfronteerd met 'bus-incident': 'Als het twee andere spelers waren..'

Gepubliceerd: donderdag 23 mei 2019 om 20:32do 23-05-2019 om 20:32

Sergio Padt heeft voor de camera van FOX Sports gereageerd op het opvallende bericht dat donderdagochtend in De Telegraaf verscheen. De goalie van FC Groningen zou in de spelersbus ruzie hebben gekregen met Iliass Bel Hassani.

Na de verloren wedstrijd tegen Vitesse zou de bom zijn gebarsten. "Ik denk niet dat het verstandig is om hierop te reageren", zegt Padt, die dat vervolgens toch doet. "Ik denk dat er weinig van waar is. Iedere keer is er wel iets op het veld. Ik sta ook wel eens te schreeuwen naar spelers als ik niet tevreden ben over bepaalde dingen. Zo moet je met elkaar omgaan."

"Soms zijn er discussies. Het is bij een discussie gebleven en that's it. Ik heb ook dingen gelezen over de trainer (dat Padt bij de directie om het ontslag van Danny Buijs heeft gevraagd, red.). Dat is allemaal mooi om te vertellen, maar als het twee andere spelers waren was ik ervan overtuigd dat er niets over was geschreven. Omdat het Sergio Padt is is het leuk om over te schrijven, denk ik."

Padt benadrukt dat er weinig aan de hand is tussen hem en Bel Hassani. "Ik heb de afgelopen tijd heftigere dingen gezien op de training. Daar is niets over geschreven. Na het incident (in de trein waar Padt bij betrokken was, red.) is mij verteld dat dat teruggehaald zal worden bij elk klein dingetje. Het is mooier om over mij iets te zeggen dan over de ideale schoonzoon die nooit iets fout doet. Als er weer wat staat over mij denken ze dat er heel wat aan de hand is, maar dat is niet het geval."

Padt zegt dat hij nooit om het ontslag van Buijs gevraagd heeft. "Dat is totaal niet het geval geweest. In de winterstop had ik wel wat andere dingen aan m'n hoofd. Het laatste waar ik me druk om maakte was het voetbal. Ik wilde het goed afgesloten hebben. Of ik al met Iliass heb gesproken? Het is net gebeurd, dus nee, haha."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws