'Feyenoord kijkt naar situatie Janmaat en overweegt transferpoging'

'Feyenoord kijkt naar situatie Janmaat en overweegt transferpoging'

Gepubliceerd: donderdag 23 mei 2019 om 21:36do 23-05-2019 om 21:36

Laatste update: donderdag 23 mei 2019 om 21:43do 23-05-2019 om 21:43

Feyenoord gaat mogelijk voor een terugkeer van Daryl Janmaat als de rechtsback er volgend seizoen niet in slaagt om een basisplek te veroveren bij Watford. Dat meldt de Engelse krant The Independent donderdag.

Janmaat stak vorige week in het Algemeen Dagblad niet onder stoelen of banken dat een terugkeer bij Feyenoord tot de mogelijkheden behoort. "Ik lees dat de club eerst spelers moet verkopen om überhaupt aan nieuwe spelers te kunnen denken. We zullen zien, het is pas mei. Maar natuurlijk denk ik geregeld aan Feyenoord."

Nu klinken er ook in Engeland geluiden over een mogelijke terugkeer op het oude nest. Feyenoord wil Janmaat terughalen, maar wacht eerst af wat de rechtsback voor komend seizoen te wachten staat. Het contract van Janmaat loopt nog één seizoen door. De vleugelverdediger heeft nog altijd geen nieuwe verbintenis getekend.

De situatie van Janmaat heeft de aandacht van Feyenoord getriggerd. Hij kan mogelijk worden verleid tot een terugkeer naar Rotterdam, mits hij van manager Javi Gracia geen basisplaats krijgt. Vorig seizoen moest de voormalig Oranje-international de concurrentiestrijd aangaan met Kiko Femenia. Femenia kreeg regelmatig de voorkeur. 

Feyenoord gaat dus mogelijk een poging wagen, maar zal wel met een behoorlijk salarisvoorstel moeten komen. Janmaat verdient in Engeland een stuk meer dan de Rotterdammers kunnen betalen. Een terugkeer wordt echter niet uitgesloten.

Poll

Heeft Feyenoord iets aan een terugkeer van Janmaat?

(2601 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws