'Odegaard moet een stap hogerop maken en daarom is Ajax voor hem een goede keuze'

'Odegaard moet een stap hogerop maken en daarom is Ajax voor hem een goede keuze'

Gepubliceerd: vrijdag 24 mei 2019 om 20:55vr 24-05-2019 om 20:55

Martin Odegaard doet er goed aan om volgend seizoen voor Ajax te spelen. Dat vinden Ronald de Boer en Arnold Bruggink. De analisten van FOX Sports zijn onder de indruk van de Noor en vinden dat hij toe is aan een stap omhoog.

Odegaard blonk in de return van het playoff-tweeluik tegen FC Groningen wederom uit bij Vitesse en staat al geruime tijd op de nominatie om naar Ajax te gaan. "Ik ben elke wedstrijd dat ik bij Vitesse was op hem gaan letten, om te kijken wat hij nou anders doet dan anderen", vertelt Bruggink bij FOX Sports. "Hij schakelt zo snel en daarom denk ik ook dat hij zich moeiteloos aanpast als hij hoger gaat spelen."

"Ajax lijkt me zeker een optie, maar Leverkusen in de Bundesliga ook", gaat Bruggink verder. "Die hebben net Julian Brandt verkocht en Kai Havertz gaat ook nog voor heel veel geld weg." Ronald de Boer kan zich vinden in de mening van Bruggink. "Hij moet nu weer een stap hoger en daarom denk ik ook dat Ajax een geweldige stap zou zijn voor hem. Ajax of Leverkusen inderdaad, en daarna de absolute top. Maar laat het hem eerst weer bewijzen op een niveautje hoger."

Poll

Wat moet Odegaard doen?

(9439 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws