Update: Miniklassieker definitief gestaakt na ongeregeldheden op de tribune

Update: Miniklassieker definitief gestaakt na ongeregeldheden op de tribune

Gepubliceerd: zaterdag 25 mei 2019 om 15:13za 25-05-2019 om 15:13

Laatste update: zaterdag 25 mei 2019 om 16:08za 25-05-2019 om 16:08

Het kampioensduel tussen Ajax O19 en Feyenoord O19 op De Toekomst is stilgelegd. Fans van Ajax probeerden tijdens de wedstrijd bij ouders van Feyenoord-spelers te komen, waarop de wedstrijd werd gestaakt en de spelers naar binnen gingen.

Na een grote kans voor Feyenoord dachten meerdere ouders dat de bal in het netje lag, waarop ze juichten. Dit was het teken voor fans van Ajax om richting de tribune met de Rotterdamse ouders te gaan en die agressief te benaderen. De wedstrijd werd daarop stilgelegd en de spelers van beide ploegen zijn naar binnen. Edwin van der Sar, Dirk Kuijt (trainer van Feyenoord O19) en John Heitinga (trainer Ajax O19) proberen de boel te sussen.

Er staat veel op het spel bij het treffen tussen de beloften van Ajax en Feyenoord. De Amsterdammers hebben een overwinning nodig om kampioen te worden, terwijl het bezoek uit Rotterdam aan een punt genoeg heeft om de kampioensschaal te verdienen. De tussenstand toen de wedstrijd gestaakt werd was 0-0.

Update 15.39 uur: De wedstrijd op De Toekomst wordt definitief gestaakt. Supporters werden opgeroepen om rustig op hun plaats te gaan zitten en de familie van de Feyenoorders werden richting het uitvak gedirigeerd, maar dat mocht niet baten. Het is nog niet bekend wanneer het restant van het duel wordt uitgespeeld.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws