Marca: Real Madrid wil Van Dijk als twijfelende Ramos vertrekt

Marca: Real Madrid wil Van Dijk als twijfelende Ramos vertrekt

25-05-2019 20:00 Laatste update: 20:11
42

Virgil van Dijk is de belangrijkste kandidaat om Sergio Ramos bij een vertrek op te volgen bij Real Madrid. Meerdere media in Spanje meldden vrijdag dat de Real-captain twijfelt over een langer verblijf bij De Koninklijke. Inmiddels ligt er al een lijstje met mogelijke opvolgers klaar waarop de naam van Van Dijk met hoofdletters is omcirkeld.

Dat meldt Marca. Dat Ramos vertrekt bij Real is allesbehalve definitief, maar de clubleiding sorteert wel alvast voor op een eventuele transfer van de Spaanse routinier. Het is echter nog maar de vraag of Liverpool open staat voor een verkoop van Van Dijk. De Oranje-captain is bij The Reds onmisbaar en uitgegroeid tot een van de beste verdedigers ter wereld. Ook is hij zeer populair bij de aanhang van Liverpool.

Het is niet duidelijk wat Van Dijk moet gaan kosten, maar zeker lijkt wel dat dat een stuk meer is dan de 85 miljoen euro die Liverpool voor hem heeft betaald. Van Dijk signeerde in januari 2018 een vijfjarige verbintenis op Anfield.

Volgens Spaanse media twijfelt Ramos over een langer verblijf in Madrid na een rampseizoen. De club eindigde in de competitie op de derde plaats met maar liefst 21 punten minder dan kampioen FC Barcelona en werd in de achtste finales van de Champions League uitgeschakeld door Ajax, nadat de club het miljardenbal daarvoor drie keer op rij wist te winnen.