Trippier in duel met Dusan Tadic

'Spurs wil transfer van 25 miljoen euro na Champions League-finale afronden'

'Spurs wil transfer van 25 miljoen euro na Champions League-finale afronden'

26-05-2019 10:15 Laatste update: 12:57
18

Tottenham Hotspur hoopt na de Champions League-finale tegen Liverpool snel een akkoord te bereiken met SSC Napoli over Kieran Trippier. Volgens Britse media is de Engelse rechtsback zelf al rond met de topclub uit Napels. 

Onder meer de London Evening Standard en The Independent maken melding van de aanstaande overstap van Trippier naar de Serie A. Spurs verwacht een slordige 25 miljoen euro te verdienen aan de 28-jarige rechtsback. Trippier speelt sinds medio 2015 in Noord-Londen. Tottenham nam de international destijds voor circa 5 miljoen euro over van Burnley. Trippier is geselecteerd voor de nationale ploeg van Engeland, die net als Oranje deelneemt aan de Nations League in Portugal. 

Pas na de Champions League-finale tegen Liverpool in Madrid (zaterdag 21.00 uur) is Spurs zelf van plan om zich te mengen in het zomerse transfergeweld, weet The Independent. Manager Mauricio Pochettino heeft van voorzitter Daniel Levy de toezegging gekregen dat er een flinke smak geld beschikbaar is voor versterkingen. In de afgelopen twee transferwindows trok Tottenham welgeteld nul spelers aan. 

De focus van de nummer vier van de Premier League zou liggen op de komst van een rechtsback, een middenvelder, een aanvaller en - als Christian Eriksen wordt verkocht - een spelmaker.