Transfer in de maak voor Cillessen: 'Benfica zou ik wel een beetje jammer vinden'

Transfer in de maak voor Cillessen: 'Benfica zou ik wel een beetje jammer vinden'

Gepubliceerd: zondag 26 mei 2019 om 10:33zo 26-05-2019 om 10:33

FOX Sports-analist Kees Kwakman hoopt niet dat Jasper Cillessen zijn loopbaan voortzet bij Benfica. Dat zou hij 'een beetje jammer vinden', liet Kwakman zaterdagavond, na de Copa del Rey-finale tussen Barça en Valencia, weten. 

Met Cillessen (30) onder de lat verloor Barcelona de wedstrijd met 2-1. De kans is groot dat de Oranje-doelman zijn laatste wedstrijd voor Barça nu heeft gespeeld. Door Spaanse en Portugese media wordt volop gespeculeerd over een aanstaande transfer naar Benfica. Cillessen gaf onlangs aan dat hij in de zomer hoopt te vertrekken uit Camp Nou, omdat hij elders wekelijks wil spelen.

"Benfica zou ik wel een beetje jammer vinden", aldus Kwakman. "Het is natuurlijk een geweldige club, maar wij willen hem wel wat vaker zien spelen. In Engeland bijvoorbeeld, of in Duitsland."

Dat de voormalig Ajax-doelman zijn zinnen heeft gezet op een afscheid, begrijpt Kwakman. "Hij moet nu gaan keepen. Hij heeft bij Barcelona geprobeerd, maar hij heeft de pech gehad dat Marc-André ter Stegen zich ongelooflijk goed heeft ontwikkeld en onomstreden is."

Poll

Is Benfica een mooie club voor Cillessen?

(4411 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws