Veldwijk: 'Ik heb geen idee waar Derksen het over heeft, ik kan er weinig mee'

Veldwijk: 'Ik heb geen idee waar Derksen het over heeft, ik kan er weinig mee'

Gepubliceerd: zondag 26 mei 2019 om 13:30zo 26-05-2019 om 13:30

Johan Derksen zei onlangs dat Lars Veldwijk niet goed genoeg is voor de Eredivisie. Veldwijk, spits van Sparta, 'heeft geen idee' waar de analist van Veronica Inside het over heeft. 

Dit seizoen was de 27-jarige Veldwijk in de Keuken Kampioen Divisie goed voor 24 treffers. Met Sparta bereikte hij de finale van de nacompetitie. Mocht het uiteindelijk niet lukken om te promoveren, dan kan en gaat Veldwijk op zoek naar een nieuwe club. Derksen vroeg zich eerder deze maand hardop af op Veldwijk goed genoeg is voor een club op het hoogste niveau. Een Veronica Inside-reporter confronteerde hem zaterdagavond met die uitspraak.

"Ik kijk nooit naar dat programma. Ik kan er weinig mee. Ik denk dat hij mijn seizoen bij PEC Zwolle even moet terugkijken. 14 goals en 10 assists. Dus ik heb geen idee waar-ie het over heeft."

Veldwijk werd in het seizoen 2015/16 door Nottingham Forest verhuurd aan PEC. Later speelde de aanvaller nog voor onder meer KV Kortrijk en FC Groningen. In de finale van de nacompetitie is De Graafschap de tegenstander van Sparta. Het heenduel op Het Kasteel werd zaterdag met 2-1 verloren. 

Poll

Is Veldwijk goed genoeg voor de Eredivisie?

(2021 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws