'Raiola speelt spel met Manchester United voor hoger Barça-salaris De Ligt'

'Raiola speelt spel met Manchester United voor hoger Barça-salaris De Ligt'

Gepubliceerd: maandag 27 mei 2019 om 09:55ma 27-05-2019 om 09:55

Laatste update: maandag 27 mei 2019 om 10:18ma 27-05-2019 om 10:18

Mino Raiola gebruikt de naam van Manchester United om bij FC Barcelona een beter salaris af te dwingen voor Matthijs de Ligt. Dat vreest Manchester Evening News, dat schrijft over 'de bekende trucjes' van de zaakwaarnemer.

De laatste dagen wordt De Ligt nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Manchester United. Op Old Trafford zou een lucratief contract ter waarde van veertien miljoen euro per jaar klaarliggen. Manchester Evening News plaatst vraagtekens bij het nieuws en benadrukt dat vermeende belangstelling van United vaker wordt gebruikt voor betere contracten van 'vermeende targets'.

Sergio Ramos, Neymar, Dani Alves en Cristiano Ronaldo werden de afgelopen jaren allemaal gelinkt aan Manchester United, maar geen van hen kwam naar Old Trafford. In dat kader wijst MEN met de beschuldigende vinger naar Raiola, die de zakelijke belangen van De Ligt behartigt. Hij wordt a master of the dark arts genoemd als het aankomt op onderhandelingen met clubs.

'Manchester United weet waarin het verzeild raakt met Raiola. Hij is een stugge onderhandelaar en richtte met de soap rond Paul Pogba al de nodige schade aan binnen de club', klinkt het. Het zou bovendien opvallend zijn dat De Ligt niets doet om de interesse van Manchester United te ontkennen. 'Waarschijnlijk wordt De Ligt binnenkort gepresenteerd door Barcelona en blijkt United weer een pion te zijn geweest in het spelletje van Raiola.'

Raiola is overigens geschorst door de FIFA. Wat dat betekent voor de totstandkoming van de transfer van De Ligt, is vooralsnog onduidelijk. De zaakwaarnemer is in beroep gegaan tegen de straf.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Voor welke club moet De Ligt kiezen?

FC Barcelona
57%
Manchester United
15%
Anders, namelijk...
27%
(7629 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws