'Emotionele' Odegaard neemt afscheid: Het is zonde dat het klaar is

'Emotionele' Odegaard neemt afscheid: "Het is zonde dat het klaar is"

Gepubliceerd: maandag 27 mei 2019 om 12:38ma 27-05-2019 om 12:38

Martin Odegaard hoopt in de finale van de play-offs tegen FC Utrecht nog 'één show' op te voeren. Dat laat de Vitesse-uitblinker weten aan Omroep Gelderland. Odegaard speelt dinsdagavond zijn laatste wedstrijd voor de Arnhemmers.

Odegaard kijkt er tegenop. "De wedstrijd morgen is dan de allerlaatste in het geel en zwart. Dat wordt wel een speciale dus", zegt hij. "Ik had hier een geweldige tijd en het is jammer dat het nu over is. Het was een goed jaar voor mij en als we de play-offs winnen, dan is het ook voor het team een goed jaar. Maar het is zonde dat het klaar is na morgen."

Vitesse huurde Odegaard dit seizoen van Real Madrid. Met zijn goede spel speelde hij zich in de kijker van grote clubs, waaronder Ajax en Bayer Leverkusen. "Ik ga het team, de staf en de mensen hier bij de club echt missen. Ze waren dit seizoen geweldig voor mij", aldus de twintigjarige Noor. "Ik hoop dat ik morgen nog één show voor ze kan opvoeren, dat verdienen ze wel."

Daarna stapt Odegaard voor het laatst van het veld af als Vitesse-speler. "Ik vind het moeilijk om te voorspellen wat er in mijn hoofd omgaat. Maar het wordt een emotioneel moment. Hopelijk kan het na een winstpartij met een grote glimlach zijn."

Poll

Odegaard naar Ajax: zie jij het gebeuren?

(4503 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws