Netflix-docu zet Advocaat aan het denken: Dan wordt het tijd om te stoppen

Netflix-docu zet Advocaat aan het denken: "Dan wordt het tijd om te stoppen"

Gepubliceerd: maandag 27 mei 2019 om 14:52ma 27-05-2019 om 14:52

Laatste update: maandag 27 mei 2019 om 15:02ma 27-05-2019 om 15:02

Een documentaire over Bobby Robson op Netflix heeft Dick Advocaat aan het denken gezet. De trainer van FC Utrecht is diep onder de indruk geraakt, zei hij maandag tijdens een persconferentie. 

De aanwezige media in Utrecht wilden graag van Advocaat (71) weten of dit mogelijk zijn állerlaatste persconferentie als trainer is; dinsdagavond staat de return in de finale van de play-offs tegen Vitesse op het programma. Het is voor Utrecht de laatste wedstrijd van het seizoen.

"Of de telefoon roodgloeiend staat? Nee hoor, bij mij niet", aldus Advocaat. "Ik heb gisteravond de documentaire gezien over Bobby Robson op Netflix. Als ik dat zie, dan wordt het tijd om te stoppen. Prachtig, echt prachtig. Als je ziet wat die man heeft meegemaakt, ook met z'n ziekte..."

"Een geweldige man, ik ken hem nog van PSV. Echt een prachtige documentaire. Dat zet je dan toch wel weer aan het denken. Kijk hem maar."

"Ik heb al zo vaak gezegd: ik stop. Dan stop ik weer niet. Dan krijg ik dat weer voor mijn hoofd. Jullie zien het wel. Ik ga me niet meer vastleggen. Er speelt nu niets."

Poll

Denk jij dat Advocaat deze zomer definitief stopt?

(2988 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws