Onduidelijkheid over begeerde MVV-parel (17): Hij keert dus niet terug bij MVV

Onduidelijkheid over begeerde MVV-parel (17): "Hij keert dus niet terug bij MVV"

27-05-2019 18:50
41

De begeerde Xavier Mbuyamba lijkt MVV de rug toe te keren, hoewel de Maastrichtenaren daar nog niet van op de hoogte zijn. De zeventienjarige verdediger brak dit seizoen door en speelde zich in de kijker van Heracles Almelo, FC Groningen en een serie buitenlandse topclubs.

Chelsea, Liverpool, Bayern München en FC Porto hebben Mbuyamba op de korrel, meldde Voetbal International eerder deze maand al. MVV heeft ook een poging gewaagd om de verdediger binnenboord te houden, maar dat lijkt een kansloze missie te zijn. "We hebben het aanbod én de club MVV afgewezen. Hij keert dus niet terug bij MVV", laat zaakwaarnemer Carlos Tavares Barros weten aan De Limburger.

Wedden

Meer odds

MVV weet echter van niets: volgens directeur Paul Penders is er door het kamp-Mbuyamba nog niet gereageerd op de driejarige contractaanbieding die de club gedaan heeft. "Wat ons betreft is het aanbod nog formeel in overweging", laat Penders weten.

Mbuyamba debuteerde op 9 november in het betaald voetbal en kwam sindsdien tot elf Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden namens De Sterrendragers.