'Met andere mensen gesproken. De naam van Fred Grim wordt inderdaad veel genoemd'

'Met andere mensen gesproken. De naam van Fred Grim wordt inderdaad veel genoemd'

27-05-2019 19:26
29

Fred Grim lijkt serieus in beeld te zijn bij PEC Zwolle. FOX Sports confronteerde de trainer van RKC Waalwijk afgelopen zaterdag met de vermeende interesse en RTV Oost-presentator Bert van Losser weet ook dat de naam van Grim genoemd wordt in Zwolle.

PEC zoekt voor na dit seizoen een opvolger voor Jaap Stam, die naar Feyenoord vertrekt. Meerdere trainers werden genoemd, waaronder Maurice Steijn, maar Grim lijkt serieus in beeld te zijn. "Arnold Oosterveer (zaakwaarnemer, red.) heeft Alex Pastoor een paar weken geleden aangeboden bij PEC Zwolle, maar daar is de club niet op ingegaan", aldus Van Losser bij De Oosttribune.

Wedden

Meer odds

"Hij heeft zijn contract verlengd, dus daar kan een streep door. Door de naam van Mario Been kan een streep, dus ik denk toch dat we bij Fred Grim uit gaan komen. Ik heb met andere mensen rond Zwolle gesproken. De naam van Fred Grim wordt inderdaad veel genoemd."

 "Ik word wel geconfronteerd met een aantal clubs, maar op dit moment ben ik met RKC bezig", zei Grim daar zaterdag over. "Het is een cliché, een standaardantwoord, maar ik vind wel dat ik dat op deze manier moet doen."