Tadic hint naar langer verblijf bij Ajax: 'Hoeveel clubs kunnen dat zeggen?'

Tadic hint naar langer verblijf bij Ajax: 'Hoeveel clubs kunnen dat zeggen?'

27-05-2019 19:38
70

Dusan Tadic lijkt te hinten naar een langer verblijf bij Ajax. Na de Champions League-duels met Real Madrid zei de Serviër dat hij na dit seizoen sowieso in Amsterdam zou blijven, maar nam daarna wat gas terug. Nu het einde van het seizoen daar is, geeft Tadic juist weer wat gas bij.

"De tijd zal het leren", zegt Tadic tegen Ajax Life. "Ik kan nu alleen zeggen dat ik supertrots ben dat ik het Ajax-shirt mag dragen. Ik speel voor een van de grootste clubs ter wereld. Kijk naar de traditie, de filosofie. Het aantal legendarische spelers dat Ajax heeft voortgebracht is niet op tweede handen te tellen. Dat is abnormaal. Hoeveel clubs kunnen dat nou zeggen?"

Tadic benadrukt dat niet alleen alles om hem draait, maar ook om zijn familie. De linkspoot vindt dat zijn geliefden het goed moeten hebben. "Ik vind het speciaal om voor Ajax te spelen en belangrijk dat mijn gezin zich hier thuis voelt. Dat was afgelopen zomer ook een reden om voor Nederland te kiezen."

Tadic werd rond de duels met Real Madrid en Juventus in verband gebracht met diverse clubs. Onder meer Manchester City en Bayern München werden genoemd, maar die clubs leken nooit serieus geïnteresseerd te zijn. Naar verluidt heeft Tadic met Ajax de afspraak dat hij na het komende seizoen een lucratieve transfer mag maken.