Vitesse snakt naar het einde: 'Andere jongens posten al foto's vanaf het strand'

Vitesse snakt naar het einde: 'Andere jongens posten al foto's vanaf het strand'

28-05-2019 07:02 Laatste update: 08:06
41

Voor Vitesse zit het slopende seizoen er bijna op. De Arnhemmers begonnen op 26 juli aan hun Europese avontuur tegen Viitorul Constanta en mogen 46 wedstrijden later proberen om, net als vorig seizoen, ten koste van FC Utrecht een Europa League-ticket te veroveren.

Trainer Leonid Slutsky merkt dat zijn selectie op de tenen loopt tijdens de drukke slotfase van het seizoen. "Zelfs Barcelona zou geen goed voetbal meer kunnen laten zien met zo'n programma", laat hij weten aan de NOS. "We hebben ook amper de tijd om te herstellen. In een week kun je nog wat doen, maar je hebt steeds maar een paar dagen de tijd. Ik ben benieuwd hoe ze aan de aftrap verschijnen."

Wedden

Meer odds

Topscorer Bryan Linssen (foto) snakt ook naar vakantie. "Alle jongens zetten al foto's op internet dat ze op het strand liggen en wij moeten nog even vier wedstrijdjes voetballen. Hoe je het ook wendt of keert, dat gaat wel in de koppies zitten", vertelt de 28-jarige Limburger over de play-offs om Europees voetbal, die hij wél winnend af wil sluiten. "Nu ben je zó dicht bij een prijs, dan moet je hem grijpen ook."

Vitesse en FC Utrecht trappen dinsdagavond om 20.45 uur af voor de laatste wedstrijd van het Eredivisie-seizoen. De Arnhemmers verdedigen in eigen huis een 'voorsprong' van 1-1.