Memphis: 'We zouden wel een stel pannenkoeken zijn als we ons dat niet realiseren'

Memphis: 'We zouden wel een stel pannenkoeken zijn als we ons dat niet realiseren'

28-05-2019 11:11
49

Memphis Depay denkt dat bondscoach Ronald Koeman er zeker iets aan heeft om zijn boek 'Heart of a Lion' te lezen. De aanvaller van Olympique Lyon vindt verder dat Oranje volgende maand vol voor de eindzege in de Nations League moet gaan. 

"Ja, ik denk wel dat bondscoach Ronald Koeman er iets aan heeft als hij mijn boek leest. We hadden al een goede band, hij voelt mij goed aan. Maar op die manier leert hij mij alleen maar beter kennen", aldus Memphis in het Algemeen Dagblad.

Bij Oranje presteert Memphis al maanden uitstekend. "Ik houd van trainers die eerlijk zijn en duidelijk. En die snappen dat je mij niet vol moet stoppen met opdrachten, omdat ik een speler ben die ook vrijheid nodig heeft in het veld", legt hij uit. "Met Koeman kan ik goed praten, maar we hebben niet altijd woorden nodig om elkaar te begrijpen. Dat vind ik prettig."

Memphis vindt dat Oranje volgende maand vol voor de eindzege in de Nations League moet gaan. "We hebben grote landen verslagen om hier te komen, we kunnen een prijs winnen met ons land. We zouden wel een stel pannenkoeken zijn als we ons dat niet realiseren."