'Tottenham gaat met geld smijten: bod van 60 miljoen neergelegd in Sevilla'

'Tottenham gaat met geld smijten: bod van 60 miljoen neergelegd in Sevilla'

28-05-2019 16:03 Laatste update: 16:16
33

Tottenham Hotspur lijkt bereid om diep in de buidel te tasten voor Giovani Lo Celso. BBC Sport meldt dinsdag dat Champions League-finalist Spurs een bod van circa 60 miljoen euro heeft uitgebracht op de Argentijn. 

Sinds januari 2018 gaf Tottenham-voorzitter Daniel Levy niets meer uit aan nieuwe spelers. Deze zomer is de nummer vier van de Premier League van plan om met geld te smijten en de selectie van manager Mauricio Pochettino op meerdere plekken te versterken. 

BBC Sport weet dat Spurs deze week heeft aangeklopt bij Real Betis. De nummer vier van de Premier League wil zich graag versterken met Lo Celso, een Argentijnse middenvelder die onlangs definitief werd overgenomen van Paris Saint-Germain.

Betis sloeg het eerste bod vanuit Londen af. Lo Celso (23) heeft een transferclausule van 100 miljoen euro in zijn contract staan en zijn werkgever mikt op een aanzienlijk hogere transfersom.

Voetbal International meldde eerder vandaag dat Tottenham tevens in de markt is voor Steven Bergwijn. PSV verwacht dat Spurs op korte termijn een bod uitbrengt op de Oranje-aanvaller.