Ajax strikt nieuwe assistent voor Ten Hag: Een fantastische vervolgstap

Ajax strikt nieuwe assistent voor Ten Hag: "Een fantastische vervolgstap"

28-05-2019 17:10 Laatste update: 17:54
77

Michael Reiziger wordt toegevoegd aan de technische staf van Ajax. Met ingang van komend seizoen is de voormalig Oranje-international assistent van Erik ten Hag. Reiziger, die twee jaar aan het roer stond bij Jong Ajax, is de opvolger van Alfred Schreuder. Hij heeft tot medio 2021 getekend. 

"Dit is een fantastische vervolgstap in mijn carrière bij de mooiste en grootste club van Nederland. Ik kijk dan ook enorm uit naar het nieuwe seizoen, de samenwerking met Erik ten Hag en de overige stafleden", wordt Reiziger geciteerd op de website van Ajax

Dat Reiziger (46) een stap ging maken binnen Ajax, werd een paar weken geleden al gemeld door diverse media. Afgelopen vrijdag kondigde Ajax de komst van Mitchell van der Gaag aan. Hij neemt bij Jong Ajax het stokje over van Reiziger. 

De oud-speler van onder meer Ajax, FC Barcelona, Middlesbrough en Oranje is zoals gezegd de opvolger van Alfred Schreuder. Hij staat vanaf komend seizoen op eigen benen bij TSG Hoffenheim.

Witschge
Ajax verzekerde zich onlangs al voor langere tijd van de diensten van Richard Witschge. De assistent van Ten Hag verlengde zijn verbintenis tot medio 2022. Naast Witschge en Reiziger maakt ook oud-middenvelder Christian Poulsen komend seizoen deel uit van de staf van de landskampioen.