De Boer ziet Koeman naar Barça vertrekken: 'Die trein gaat hij pakken, geloof me'

De Boer ziet Koeman naar Barça vertrekken: 'Die trein gaat hij pakken, geloof me'

29-05-2019 11:21
51

Ronald de Boer denkt wel te weten wat Ronald Koeman zou doen als hij een belletje van FC Barcelona krijgt. De bondscoach van het Nederlands elftal droomt van een terugkeer naar Camp Nou.

Koeman weigerde dinsdag te ontkrachten dat hij wel oren heeft naar Barcelona, waar trainer Ernesto Valverde onder vuur ligt. De Boer kijkt er niet van op. "Ik weet dat het één van zijn grootste dromen is om trainer van Barcelona te worden", aldus de analist bij FOX Sports.

"Het is logisch natuurlijk, want hij heeft er een geweldige tijd meegemaakt als speler. Kun je nee zeggen tegen die club? Ik denk het niet", vervolgt De Boer. Koeman is sinds het voorjaar van 2018 bondscoach van Oranje. "De Barça-trein komt waarschijnlijk maar één keer langs. Die gaat hij pakken, geloof me. Daar sprint hij achteraan."

Koeman heeft er nooit een geheim van gemaakt ooit trainer van Barcelona te willen worden. Ook Ajax-trainer Erik ten Hag zou op het lijstje staan in Camp Nou. Op dit moment zit Valverde echter nog op zijn plek bij Barça.