'Goed ingevoerde bron' in Engeland meldt concrete interesse Ajax in Pröpper

'Goed ingevoerde bron' in Engeland meldt concrete interesse Ajax in Pröpper

29-05-2019 12:44
115

Ajax heeft dit seizoen diverse keren scouts naar Zuid-Engeland gestuurd om Davy Pröpper te bekijken. De middenvelder van Brighton & Hove Albion en Oranje is in beeld om Frenkie de Jong op te volgen. Dat meldt The Argus woensdag. 

In Nederland werd Pröpper (27) al langere tijd in verband gebracht met Ajax. In maart kon de middenvelder voor de camera van Veronica Inside een glimlach niet onderdrukken toen hij werd geconfronteerd met de aanhoudende geruchten. Ajax was volgens Pröpper 'totaal niet aan de orde'.

Wedden

Meer odds

The Argus heeft van een 'goed ingevoerde bron' te horen gekregen dat er vanuit Amsterdam sprake is van belangstelling. Pröpper maakte twee jaar geleden de overstap van PSV naar Brighton. Hij begon zijn carrière bij Vitesse. De veertienvoudig international van Nederland heeft een contract tot medio 2021. 

Dit seizoen kwam Pröpper 30 keer in actie in de Premier League namens Brighton. Hij scoorde één keer. De middenvelder moest het slotstuk van de Engelse competitie aan zich voorbij laten gaan vanwege een hamstringblessure; bondscoach Ronald Koeman selecteerde hem maandag wel definitief voor de Nations League.