NEC heeft eerste zomeraanwinst binnen: 'Ben hier nog niet klaar'

NEC heeft eerste zomeraanwinst binnen: 'Ben hier nog niet klaar'

29-05-2019 13:29
28

Mattijs Branderhorst is definitief vastgelegd door NEC. De doelman zette woensdag zijn handtekening onder een tweejarig contract in Nijmegen, met daarbij een optie voor een derde seizoen. Branderhorst (25) werd sinds januari al gehuurd van Willem II. 

In Tilburg beschikte de goalie over een aflopende verbintenis. NEC lijft hem nu dus definitief in. "Het afgelopen half jaar heb ik me goed kunnen ontwikkelen bij NEC en heb ik erg prettig samengewerkt met keeperstrainer Gabor Babos", legt Branderhorst uit op de website van de club.

"Ik ben in de winter naar Nijmegen gekomen om veel wedstrijden te spelen, maar ook om NEC weer naar de Eredivisie te brengen. De club en supporters hebben mij veel gegeven en ik wil deze waardering niet alleen met woorden, maar ook met daden terugbetalen."

"Voor mijn gevoel ben ik hier dan ook nog niet klaar. Ik wil er de komende twee jaar vol voor gaan om NEC terug te brengen naar waar de club hoort."

Branderhorst maakte in 2015 zijn Eredivisie-debuut namens Willem II. Na de winterstop van dit seizoen stond hij achttien keer onder de lat bij NEC.