Stegeman: Hier wil ik het daarom ook bij laten, ik hoop op een beetje begrip

Stegeman: "Hier wil ik het daarom ook bij laten, ik hoop op een beetje begrip"

Gepubliceerd: woensdag 29 mei 2019 om 15:15wo 29-05-2019 om 15:15

John Stegeman erkent dat zijn overstap van Go Ahead Eagles naar PEC Zwolle gevoelig ligt. Zijn ambitie heeft het gewonnen van het sentiment, zo legt hij uit.

Stegeman is naar eigen zeggen 'zeker niet over één nacht ijs gegaan'. "Ik ben ook niet achterlijk, ik snap alle sentimenten", reageert hij tegenover Voetbal International. "Maar ik heb ook een pad in mijn hoofd voor mezelf als trainer. Ik heb ook een droom te verwezenlijken. En die droom is om zo hoog mogelijk te komen als trainer. Dan is dit een kans, een volgende stap bij een stabiele Eredivisie-club."

De timing van zijn vertrek naar de aartsrivaal is ongelukkig. Dinsdagavond zag Go Ahead de Eredivisie-droom uiteenspatten tegen RKC Waalwijk. "Ik heb mijn ziel en zaligheid het afgelopen jaar in Go Ahead gelegd. Dat we dan op een haar na promotie mislopen, is een horrorscenario", vertelt hij.

"En toch hoop ik dat ik de basis heb kunnen leggen voor toekomstig succes van Go Ahead. We hopen ze natuurlijk weer snel te verwelkomen in de Eredivisie. Natuurlijk doet het pijn, ik ben helemaal leeg nu", aldus Stegeman. "Hier wil ik het daarom ook bij laten, ik hoop op een beetje begrip."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws