'Nottingham Forest, Olympiakos Piraeus en Real Betis willen back van FC Emmen'

'Nottingham Forest, Olympiakos Piraeus en Real Betis willen back van FC Emmen'

29-05-2019 19:37 Laatste update: 19:40
14

Caner Cavlan loopt uit zijn contract en lijkt zich op te kunnen maken voor een avontuur in het buitenland. De linkervleugelverdediger staat volgens Football Insider in de belangstelling van clubs uit Engeland, Griekenland en Spanje.

Na een goed seizoen bij FC Emmen heeft Cavlan volgens Football Insider meerdere opties voor een buitenlands avontuur. Een van de clubs die wordt genoemd is Nottingham Forest, dat het afgelopen seizoen negende werd in de Championship. Forest-manager Martin O'Neill wil komende zomer graag een linksback aantrekken, aangezien het afgelopen seizoen middenvelder Ben Osborn daar vaak werd neergezet.

Nottingham Forest is echter niet de enige ploeg die interesse heeft. Ook het Griekse Olympiakos Piraeus, die met Evangalos Marianakis dezelfde eigenaar heeft als Forest, en het Spaanse Real Betis zouden hengelen naar de diensten van Cavlan.

Cavlan deed het afgelopen seizoen in alle Eredivisie-wedstrijden van FC Emmen mee. De linksback kwam tot vier goals en zeven assists. Zijn contract in Emmen loopt deze zomer af. Hij is dus gratis op te halen.