'Lukaku niet meer welkom op Old Trafford, Italianen bieden miljoenensalaris'

'Lukaku niet meer welkom op Old Trafford, Italianen bieden miljoenensalaris'

30-05-2019 09:47
35

Romelu Lukaku komt niet meer voor in de plannen van Manchester United. Dat zou de clubleiding volgens The Sun aan de Belgische aanvalsleider duidelijk hebben gemaakt. Een vertrek naar Internazionale lijkt de meest aannemelijke stap voor Lukaku.

Lukaku keerde terug van een vakantie in de Verenigde Staten en zat vervolgens met de club samen om zijn toekomst op Old Trafford te bespreken, schrijft The Sun. Tijdens het gesprek kwam naar voren dat Manchester United open staat voor een afscheid. Internazionale zit op de eerste rij om toe te slaan, maar pas als de Italianen met een bod van richting de 75 miljoen euro komen, mag Lukaku de club daadwerkelijk verlaten.

Wedden

Meer odds

Volgens de Britse boulevardkrant heeft Lukaku geen officieel transferverzoek ingediend. Zaakwaarnemer Federico Pastorelli bevestigde al wel dat Big Rom een vertrek overweegt. Achter de schermen was Lukaku's belangenbehartiger wel al druk bezig. Zo zou Lukaku persoonlijk al rond zijn met Internazionale, dat hem een jaarsalaris van 7,5 miljoen euro aanbood. De Italianen hebben nog geen akkoord bereikt met Manchester United.