'Go Ahead pakt door na dubbele klap en denkt aan De Jong en De Gier'

'Go Ahead pakt door na dubbele klap en denkt aan De Jong en De Gier'

Gepubliceerd: donderdag 30 mei 2019 om 13:44do 30-05-2019 om 13:44

Go Ahead Eagles werd vlak na het mislopen van promotie verrast door het vertrek van trainer John Stegeman, die naar uitgerekend rivaal PEC Zwolle verkast. De Deventenaren hebben echter meerdere kandidaat-opvolgers op hun lijstje staan, meldt de Stentor.

Jack de Gier en Jean-Paul de Jong lijken de belangrijkste kandidaten te zijn voor Kowet. Beiden hebben de handen vrij na een weinig succesvol verlopen seizoen: De Jong werd in september al aan de kant gezet door FC Utrecht en De Gier moest na de winterstop plaatsmaken bij NEC.

Bovendien hebben de twee allebei hun contacten in De Adelaarshorst. De Gier speelde tijdens het seizoen 1994/1995 voor Go Ahead en werkte bij Almere City al samen met assistent-trainer Marco Heering. 'Mister FC Utrecht' De Jong kent algemeen directeur Jan-Willem van Dop nog van hun gezamenlijke tijd in De Galgenwaard.

Volgens de Stentor zitten Robert Molenaar (clubloos na zijn vertrek bij Roda JC) en Ruud Brood (in gesprek met NAC Breda over een verlengd verblijf) in de slipstream van de twee topkandidaten. De ochtendkrant noemt bovendien de naam van John van 't Schip, die vorig seizoen nog ontslagen werd door rivaal PEC.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws