'Barcelona werkt aan Neymar-deal en heeft slecht nieuws voor Griezmann'

'Barcelona werkt aan Neymar-deal en heeft slecht nieuws voor Griezmann'

30-05-2019 20:30
60

Antoine Griezmann kondigde twee weken geleden zijn vertrek bij Atlético Madrid aan, waarmee een transfer naar FC Barcelona een kwestie van tijd leek. Niets blijkt minder waar, want de Spaanse kampioen maakt vooralsnog geen werk van de Fransman.

Voorzitter Josep Bartomeu heeft de onderhandelingen in de ijskast gezet, meldt Marca. Dat heeft twee voorname redenen. De eerste is dat de kleedkamer van Barça niet op de 28-jarige aanvaller zit te wachten. Ze zijn niet vergeten dat Griezmann de Catalanen vorig jaar op het allerlaatste moment liet zitten en via een documentaire bekendmaakte bij Atlético te blijven.

Wedden

Meer odds

Ook de kosten die een overgang met zich meebrengen doen Barça twijfelen. Griezmann heeft een transferclausule van 120 miljoen en verlangt ook nog eens een salaris van zeventien miljoen per seizoen. Geld dat Barcelona wel eens hard nodig kan hebben. Na onder meer RAC1 meldt namelijk ook Diario Sport dat de Catalenen werken aan een terugkeer van Neymar.

Voor Griezmann zou dat wel eens vervelend kunnen uitpakken. Bij Atlético lijkt geen weg terug voor hem, terwijl naast Barça ook Paris Saint-Germain niet meteen denkt aan zijn komst. Ousmane Dembélé lijkt namelijk al in een deal voor Neymar te kunnen worden betrokken.