'Odegaard gespot in de Arena: Ajax moet concreet Bayer Leverkusen aftroeven'

'Odegaard gespot in de Arena: Ajax moet concreet Bayer Leverkusen aftroeven'

Gepubliceerd: vrijdag 31 mei 2019 om 06:25vr 31-05-2019 om 06:25

Laatste update: vrijdag 31 mei 2019 om 09:15vr 31-05-2019 om 09:15

Martin Odegaard heeft deze week een uitgebreid gesprek gevoerd met Ajax, dat de Noor dolgraag aan de selectie voor volgend seizoen toe wil voegen. Odegaard bracht woensdag 'in het diepste geheim' een bezoek aan de Johan Cruijff Arena, waar lang werd gesproken met directeur spelersbeleid Marc Overmars.

Dat meldt De Telegraaf. Odegaard reisde af naar de Arena voordat hij op het vliegtuig stapte om op vakantie te gaan. Hij werd gespot door een voorbijganger. Ajax bevestigt dat Odegaard op bezoek is geweest.

Overmars probeerde de talentvolle linkspoot te overtuigen om voor volgend seizoen voor Ajax te kiezen. Er zijn kapers op de kust, want ook het Bayer Leverkusen van Peter Bosz is zeer concreet. Dat Leverkusen geïnteresseerd is werd eerder al gemeld door de Spaanse krant Marca. Een nadeel is dat Leverkusen al zeker is van Champions League-voetbal, terwijl Ajax nog twee voorrondes door moet komen. 

Odegaard leek pas in beeld te komen wanneer Hakim Ziyech vertrekt, maar Overmars laat niets aan het toeval over en lijkt nu al een deal te willen maken. Ajax hoopt de 21-jarige Noor voor twee seizoenen te huren. Een koop lijkt voor Real Madrid onbespreekbaar. De bal ligt bij Odegaard, die het gesprek met Overmars tijdens zijn vakantie een plek zal geven en een knoop door zal moeten hakken.

Odegaard werd door Real verhuurd aan sc Heerenveen en Vitesse.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Odegaard is de beste opvolger voor Ziyech

(10479 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws