'FC Utrecht hoopt op Maher en aanvaller; Letschert, Bazoer, Kramer en Marsman weg'

'FC Utrecht hoopt op Maher en aanvaller; Letschert, Bazoer, Kramer en Marsman weg'

Gepubliceerd: vrijdag 31 mei 2019 om 08:55vr 31-05-2019 om 08:55

FC Utrecht hoopt op het aantrekken van Adam Maher (foto) en een aanvallende versterking, meldt De Telegraaf. Daar tegenover staat het vertrek van een aantal spelers. Het gaat om huurlingen Timo Letschert (Sassuolo) en Riechedly Bazoer (VfL Wolfsburg) en Michiel Kramer en Nick Marsman. 

Het is nog niet duidelijk op welke aanvaller Utrecht het vizier heeft gericht. Ook moet nog worden afgewacht waar Cyriel Dessers volgend seizoen speelt. De Belgische spits zat onder Dick Advocaat vaak op de bank, maar heeft zichzelf in de play-offs laten zien.

"Ik heb nog niet met de nieuwe trainer gesproken, maar Jordy Zuidam gelooft heel erg in mij en laat dat ook merken. Ik hoop dat ik voor mezelf een beetje krediet heb gekocht voor deze zomer", vertelt Dessers in De Telegraaf. Dessers begon dit seizoen acht keer in de basis en maakte zeven doelpunten.

De 25-jarige Maher heeft meerdere opties, maar Utrecht heeft met trainer John van den Brom een voorsprong op de concurrentie. Utrecht legde dinsdag al Justin Lonwijk vast, die overkomt van PSV.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws