'Anderlecht biedt 5 miljoen, maar grijpt naast Vlap: Heerenveen wil hoofdprijs'

'Anderlecht biedt 5 miljoen, maar grijpt naast Vlap: Heerenveen wil hoofdprijs'

Gepubliceerd: vrijdag 31 mei 2019 om 11:26vr 31-05-2019 om 11:26

Anderlecht lijkt voorlopig niet te hoeven rekenen op de komst van sc Heerenveen-revelatie Michel Vlap. De transfer van de 21-jarige Fries is momenteel ver weg, omdat Heerenveen zich hard opstelt tijdens de onderhandelingen.

Anderlecht bracht deze week na een aantal gesprekken een officieel bod van vijf miljoen uit. Dat werd echter van tafel geveegd door de Friezen. Sindsdien bevinden de onderhandelingen zich 'in een impasse', weet Voetbal International. Vlap zelf lijkt graag naar Brussel te willen verhuizen, maar Heerenveen werkt vooralsnog niet mee.

De nummer elf van het voorbije Eredivisie-seizoen hoeft Vlap niet te verkopen, aangezien het onlangs al ettelijke miljoenen incasseerde voor Denzel Dumfries (PSV), Arber Zeneli (Stade Reims), Dave Bulthuis (Ulsan Hyundai) en Kik Pierie (Ajax). Heerenveen hoopt dat nog meer dan de geboden vijf miljoen kan ontvangen voor Vlap, die gevolgd wordt door enkele buitenlandse clubs. Het Italiaanse Atalanta Bergamo en meerdere Bundesliga-clubs volgen de aanvallende middenvelder, maar hebben zich nog niet gemeld in Friesland.

Poll

Is Vlap de Eredivisie al ontgroeid?

(2041 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws