Bij PSV vertrokken middenvelder (23) tekent voor twee seizoenen in Duitsland

Bij PSV vertrokken middenvelder (23) tekent voor twee seizoenen in Duitsland

Gepubliceerd: vrijdag 31 mei 2019 om 14:39vr 31-05-2019 om 14:39

De bij PSV vertrokken Marlon Frey heeft onderdak gevonden in Duitsland. SV Sandhausen, een club uit de tweede Bundesliga, heeft de middenvelder vrijdagmiddag vastgelegd. Frey tekent voor twee seizoenen.

Frey maakte vorig jaar zomer de transfervrije overstap van Bayer Leverkusen naar Eindhoven, waar hij aansloot bij Jong PSV. De 23-jarige Duitser liet regelmatig een goede indruk achter in de Keuken Kampioen Divisie, maar desondanks werd zijn contract niet verlengd.

PSV-trainer Mark van Bommel zag in Frey geen toegevoegde waarde voor PSV 1 en omdat de speler gezien zijn leeftijd niet meer in de Keuken Kampioen Divisie mocht spelen, is besloten zijn contract niet te verlengen.

"Ik kijk heel erg uit naar de uitdaging bij SV Sandhausen", reageert Frey op de clubsite van zijn nieuwe werkgever. "De club staat erom bekend jonge spelers in een stabiele omgeving op te leiden. Ik hoop het team te kunnen helpen. Ik ben erg gemotiveerd en wil het komend seizoen zo goed mogelijk doen. De tweede divisie biedt voldoende uitdagingen voor ons."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws