'Cillessen is 15 miljoen waard en keept mogelijk ook volgend seizoen in Spanje'

'Cillessen is 15 miljoen waard en keept mogelijk ook volgend seizoen in Spanje'

31-05-2019 16:15
34

De kans bestaat dat Jasper Cillessen ook volgend seizoen in Spanje keept. Valencia onderzoekt de mogelijkheid om de tweede doelman van FC Barcelona in te lijven.

Dat meldt Cadena Cope vrijdag. Cillessen beschikt bij Barça over een doorlopend contract, maar zoekt een nieuwe club. Hij is zijn reserverol in Camp Nou beu. Valencia lijkt hem wél een basisplaats in het vooruitzicht te kunnen stellen. De bekerwinnaar heeft op dit moment nog wel twee keepers onder contract staan: de Braziliaan Neto en Jaume Domenech uit Spanje.

Wedden

Meer odds

Neto was afgelopen seizoen de eerste keus van Valencia-trainer Marcelino. Hij kwam tot 47 optredens in alle competities. Domenech keepte de bekerwedstrijden. Cillessen, die zich op dit moment met het Nederlands elftal voorbereidt op de Nations League, kan ook rekenen op belangstelling van het Portugese Benfica. Na zijn interlandverplichtingen met Oranje gaat hij op vakantie. Dan zal hij een knoop doorhakken. Volgens Spaanse media moet Cillessen vijftien miljoen euro kosten.