Malen dolt met vermeend PSV-doelwit bij Jong Oranje: Oh, kom je naar ons?

Malen dolt met vermeend PSV-doelwit bij Jong Oranje: "Oh, kom je naar ons?"

31-05-2019 23:13 Laatste update: 23:35
47

Donyell Malen heeft 'geen flauw idee' of de berichten over de belangstelling van PSV voor Rick van Drongelen kloppen. Het gerucht was deze week wel onderwerp van gesprek bij Jong Oranje.

"Ik las het", vertelt Malen aan Voetbal International. PSV zou Van Drongelen voor vijf miljoen euro willen overnemen van Hamburger SV. "Ik maakte er een grapje over, maar voor de rest hebben we het er niet heel veel over gehad. We hebben plezier met elkaar."

"Welke grapje ik maakte? Ik zei tegen hem: oh, kom je naar ons? Maar hij wist het niet. Dat was het eigenlijk", vervolgt de PSV-aanvaller, die niet weet wat de stand van zaken is. "Ik heb geen flauw idee. Rick is een goede speler, maar we hebben ook al veel goede spelers bij PSV."

Van Drongelen maakte twee jaar geleden de overstap van Sparta naar HSV, degradeerde in zijn eerste seizoen en slaagde er in zijn tweede jaar niet in promotie af te dwingen. Wel was hij een vaste waarde in het centrum van de defensie. Hij moet naar verluidt de vertrokken Daniel Schwaab opvolgen.