'Barça overweegt enorme stunt en wil werk maken van Griezmann én Neymar'

'Barça overweegt enorme stunt en wil werk maken van Griezmann én Neymar'

01-06-2019 08:56
45

FC Barcelona ontbreekt in de finale van de Champions League en dus moet er het nodige veranderen. De Spaanse kampioen wordt in verband gebracht met Antoine Griezmann óf Neymar, maar Mundo Deportivo sluit niet dat beide sterren naar Camp Nou komen.

Volgens de Catalaanse sportkrant is het duidelijk dat Griezmann de opvolger moet worden van Philippe Coutinho, die de hoge verwachtingen nooit heeft kunnen inlossen. De 28-jarige Fransman kondigde al zijn vertrek aan bij Atlético Madrid en zoals bekend kan hij vanwege een transferclausule voor 120 miljoen euro worden overgenomen.

Wedden

Meer odds

Hoewel onlangs het bericht verscheen dat een transfer van Griezmann naar Barça in de ijskast is gezet, is hij nog steeds topprioriteit, benadrukt MD. Hij moet de voorhoede van nieuwe impulsen voorzien. Dat Griezmann naar Catalonië wil vertrekken, lijdt geen twijfel. Dat geldt overigens ook voor Neymar, maar een terugkeer van de Braziliaan heeft veel meer voeten in de aarde.

Alleen als Paris Saint-Germain bereid is om afstand te doen van Neymar én naast Coutinho ook Ousmane Dembélé vertrekt, kan Barcelona overwegen om hem óók aan te trekken. Als dat gebeurt dan is het mogelijk dat hij een sterrenaanval gaat vormen met Lionel Messi, Luis Suarez én Griezmann.

De Ligt
Ondertussen blijft Matthijs de Ligt eveneens een doelwit van Barça. Mundo Deportivo benadrukt echter nogmaals dat de Catalanen het huidige aanbod niet zullen verhogen. Zaakwaarnemer Mino Raiola is ook in gesprek met Manchester United, Paris Saint-Germain, Juventus, Real Madrid en Bayern München.