'Harde botsing dreigt tussen Bayern en Boateng na uitspraken Hoeness'

'Harde botsing dreigt tussen Bayern en Boateng na uitspraken Hoeness'

01-06-2019 13:35
42

Een nieuw conflict tussen Jerome Boateng en Bayern München dreigt, zo schrijft BILD. De Duitse verdediger laat zich niet wegjagen uit de Allianz Arena, kondigde hij al aan. Alleen een Europese topclub lijkt hem te kunnen verleiden tot een transfer.

Daar wringt volgens BILD de schoen. Voorzitter Uli Hoeness kondigde tijdens de festiviteiten bij Bayern vanwege het behalen van de dubbel aan dat Boateng beter kan vertrekken. "Ik zou hem aanraden om Bayern München te verlaten. Een nieuwe omgeving is beter voor hem. Hier is hij niet meer op zijn plek", liet de preses weten.

Wedden

Meer odds

Door die uitspraken is het zeer de vraag of er nog een club is die wil voldoen aan de vraagprijs van twintig miljoen euro. Bayern moet de lastige keuze maken om de dertigjarige mandekker te behouden of voor een appel en een ei te laten gaan. Mocht de Bundesliga-kampioen besluiten opnieuw een topclub de deur te wijzen, dan zal dat ongetwijfeld voor wrevel zorgen bij Boateng.

De Duitser was vorig jaar hard op weg naar Paris Saint-Germain totdat Bayern besloot dat de transfersom van 32 miljoen niet genoeg was. Der Rekordmeister wilde 38 miljoen en besloot niet veel later om de stekker helemaal uit de onderhandelingen te trekken.

BILD heeft vernomen dat Boateng en trainer Niko Kovac elkaar niet kunnen luchten of zien. Ze vertellen elkaar alleen het hoognodige. De verdediger zat in de belangrijke wedstrijden dit seizoen op de bank.