AD: Steijn staat voor lucratieve overstap, VVV komt maandag met verklaring

AD: Steijn staat voor lucratieve overstap, VVV komt maandag met verklaring

01-06-2019 22:32
23

VVV-Venlo-trainer Maurice Steijn lijkt serieus op weg naar het Midden-Oosten. Nadat het lokale Emarat Alyoum melding maakte van interesse van Al-Wahda, meldt nu ook het Algemeen Dagblad dat een lucratieve transfer aanstaande is.

Het AD schrijft zaterdag dat VVV naar verwachting maandag met een officiële verklaring komt. De club wilde tegenover lokale media niet inhoudelijk reageren op de vermeende belangstelling van Al-Wahda in Steijn. VVV wilde tegenover het AD niet reageren. Ook Steijn, die momenteel op vakantie is, was niet bereikbaar voor een reactie.

"Wat hij in zijn vakantie doet, is natuurlijk helemaal aan hem. Als er interesse is, moeten clubs zich eerst bij ons melden", zei woordvoerder Charles Biemans tegen 1Limburg. "Maar ik ga niet zeggen of dat is gebeurd. We hebben besloten niet te reageren tot Maurice terug is van vakantie."

Steijn heeft zich in de jaren bij VVV op de kaart gezet. Hij bracht de club terug naar de Eredivisie en wist zich telkens te handhaven. Meerdere Nederlandse clubs hoopten Steijn aan boord te halen, maar zonder succes. Steijn sprak met PEC Zwolle, echter konden beide partijen geen akkoord bereiken over de financiën. Ook FC Utrecht en Feyenoord (assistent) hadden hem in het vizier.