'Dzeko gaat pikante transfer maken: vier miljoen euro per jaar in Milaan'

'Dzeko gaat pikante transfer maken: vier miljoen euro per jaar in Milaan'

01-06-2019 22:28
13

Edin Dzeko staat op het punt om een pikante transfer te maken, meldt het Italiaanse medium Sport Mediaset zaterdagavond. De Bosnische spits van AS Roma zou overeenstemming hebben bereikt met Internazionale.

De 33-jarige aanvalsleider was volgens de berichtgeving zelf al langere tijd rond met de Nerazzurri, die inmiddels ook een akkoord met AS Roma zouden hebben bereikt. De transfer wordt waarschijnlijk na het weekend al wereldkundig gemaakt: Dzeko is net terug van zijn vakantie en kan maandag al gepresenteerd worden.

Voor hoeveel seizoenen Dzeko gaat tekenen, laat Mediaset in het midden. Internazionale gaat het tot medio 2020 doorlopende contract van de Bosniër voor 13,5 miljoen euro afkopen, hoewel AS Roma aanvankelijk een vraagprijs van twintig miljoen in gedachten had. De spits kan in het Giuseppe Meazza-stadion een jaarsalaris van vier miljoen euro opstrijken.

De Milanezen lijken voor de tweede keer in een jaar tijd een sleutelspeler van AS Roma los te weken: Radja Nainggolan maakte afgelopen zomer de overstap van Rome naar Milaan.