Van Dijk sprakeloos na CL-winst: 'We hebben het geflikt, het is ongelooflijk'

Van Dijk sprakeloos na CL-winst: 'We hebben het geflikt, het is ongelooflijk'

Gepubliceerd: zaterdag 1 juni 2019 om 23:35za 01-06-2019 om 23:35

Virgil van Dijk was sprakeloos na de gewonnen Champions League-finale van Liverpool tegen Tottenham Hotspur. De Oranje-international was lovend over zijn teamgenoten en de supporters.

"Geweldig. We hebben het geflikt. Het is ongelooflijk. Ik kan het niet echt onder woorden brengen", aldus Van Dijk na afloop van de met 2-0 gewonnen finale. "Het was een lastige wedstrijd. Spurs deed het goed, zeker de tweede helft. Maar we hebben het geflikt. Fantastisch."

Van Dijk sprak lovende woorden over zijn teamgenoten. "We zijn gegroeid als spelers, als mensen en als groep. We hebben hard gewerkt op de training en dat moeten we blijven doen. Dit team is geweldig, deze fans zijn geweldig. Ik ben heel trots om met deze jongens en voor deze fans te spelen. Laten we ervan genieten."

"Ik ben ook naar Liverpool omdat ze echte fans hebben, ze leven voor de club", vervolgt Van Dijk. "Als we vandaag niet hadden gewonnen en geen titel hadden gewonnen, zouden ze er nog steeds zijn voor ons. Dat geeft iedereen een goed gevoel."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws