Memphis geniet: 'Tijdens de trainingen in Lyon word ik niet altijd geprikkeld'

Memphis geniet: 'Tijdens de trainingen in Lyon word ik niet altijd geprikkeld'

Gepubliceerd: zondag 2 juni 2019 om 13:54zo 02-06-2019 om 13:54

Memphis Depay voelt zich als een vis in het water tijdens de trainingen van het Nederlands elftal. De aanvaller stelt dat hij een 'prikkel' nodig heeft, die hij tijdens de trainingssessies van zijn club Olympique Lyon niet altijd ervaart.

"Ik denk dat ik tijdens de wedstrijden wel geprikkeld word, maar tijdens de trainingen af en toe niet." Dat deze uitlatingen ongetwijfeld voor gefronste wenkbrauwen in Lyon zullen zorgen, doet Memphis niet zoveel. "Je weet het: als ik iets zeg, wordt het overal en in elk land uitgelicht. Misschien kunnen ze het anders opvatten, maar ik denk dat het wel meevalt met de kritiek. Alle mensen die betrokken zijn bij de club zullen ongetwijfeld weten wat ik zeg."

De 25-jarige Moordrechter heeft uitgekeken naar de interlandperiode. "We zijn gewoon een hecht team aan het worden. Daar voel ik me heel erg comfortabel bij", aldus Memphis. "Ik geniet van de sfeer, de mensen en het niveau waarop we trainen. Je voelt een positieve sfeer rondom de groep."

Oranje komt op donderdag 6 juni weer in actie: Engeland is dan de tegenstander in de halve finale van de Nations League. Drie dagen later wacht in de grote of kleine finale een krachtmeting met gastland Portugal of Zwitserland.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Memphis klaar voor een Europese topclub?

Ja
51%
Nee
49%
(7029 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws