Van Bronckhorst flirt met terugkeer naar oude club: Het zou een grote eer zijn

Van Bronckhorst flirt met terugkeer naar oude club: "Het zou een grote eer zijn"

Gepubliceerd: zondag 2 juni 2019 om 15:48zo 02-06-2019 om 15:48

Giovanni van Bronckhorst wil in de toekomst best luisteren naar aanbiedingen van Rangers FC. De oud-speler van de Schotse club werd in het verleden twee keer in verband gebracht met een terugkeer op Ibrox.

Van Bronckhorst won in 1999 de treble en in 2000 de dubbel met Rangers, alvorens hij succesvolle jaren beleefde bij Arsenal, FC Barcelona en het Nederlands elftal. Enkele jaren geleden werd de ex-trainer van Feyenoord gelinkt aan zijn oude club - en een jaar later opnieuw. Van Bronckhorst zag het niet zitten om Feyenoord te verlaten, maar voelt zich achteraf wel vereerd.

"Rangers is een speciale club. Ik kijk nog steeds naar de resultaten", vertelt Van Bronckhorst aan The Sunday Post. "Het zou een grote eer zijn om manager van Rangers te worden. Ik ben één of twee keer genoemd en dat was heel leuk, een groot compliment. Maar ik was op die momenten volledig toegewijd aan Feyenoord."

Inmiddels is de 44-jarige trainer clubloos. "Je weet nooit wat er in de toekomst gaat gebeuren en we weten allemaal dat het nooit slim is om voorspellingen over je carrière te doen", aldus Gio, die niet aast op de positie van Rangers-trainer Steven Gerrard. "Door de aanstelling van Gerrard is de club op de goede weg. Hij doet het heel goed. Iedereen weet dat Celtic het volgend seizoen niet cadeau gaat krijgen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws