'Juventus zet grof geschut in: Ronaldo zoekt via FaceTime contact met James'

'Juventus zet grof geschut in: Ronaldo zoekt via FaceTime contact met James'

02-06-2019 22:59
18

De toekomst van James Rodriguez lijkt in de Serie A te liggen. De Colombiaanse WK-topscorer van 2014 werd onlangs al aan Napoli gelinkt en staat volgens BILD ook op het lijstje van Juventus.

In Napels zou James herenigd kunnen worden met trainer Carlo Ancelotti, die hij nog kent van zijn tijd bij Real Madrid. Juventus lijkt echter grof geschut in te zetten en een andere oude bekende van James aan het werk te zetten: niemand minder dan Cristiano Ronaldo heeft volgens BILD al via FaceTime contact gezocht met zijn oude makker van De Koninklijke. Ronaldo én James hebben bovendien dezelfde zaakwaarnemer: de invloedrijke Jorge Mendes.

James staat nog tot medio 2021 onder contract bij Real Madrid en bracht de voorbije twee seizoenen op huurbasis bij Bayern München door. Zowel in Madrid als in München lijkt hij echter niet meer nodig te zijn. De dit seizoen teruggekeerde Zinedine Zidane zette de Colombiaan tijdens zijn eerste periode als trainer van Real Madrid vaker op de bank dan in de basis. Bovendien onderhield James een moeizame relatie met Bayern-trainer Niko Kovac.