Telegraaf heeft nieuws uit De Galgenwaard: Maher definitief met Van den Brom mee

Telegraaf heeft nieuws uit De Galgenwaard: Maher definitief met Van den Brom mee

03-06-2019 00:15
113

Adam Maher heeft zichzelf verbonden aan FC Utrecht, meldt De Telegraaf laat op de zondagavond. De 25-jarige middenvelder besloot onlangs om zijn aflopende contract bij AZ niet te verlengen en gaat nu met trainer John van den Brom mee naar De Galgenwaard.

Over belangstelling uit binnen- en buitenland had Maher absoluut niet te klagen: Celtic, Blackburn Rovers en Vitesse hadden serieuze interesse, maar Maher sprak volgens De Telegraaf zijn voorkeur uit voor een verlengde samenwerking met Van den Brom. Bij AZ blijven was geen optie: de Alkmaarders wachtten tot maart met de contractgesprekken, die uiteindelijk op niets uitliepen.

Maher zal op korte termijn een contract voor drie seizoenen ondertekenen bij de Domstedelingen, die hiermee hun derde aanwinst voor komend seizoen binnen hebben: Justin Lonwijk kwam over van Jong PSV en Issah Abass wordt gehuurd van FSV Mainz 05. De vijfvoudig Oranje-international kan snel aan de bak bij FC Utrecht, dat net als AZ in de tweede voorronde van de Europa League instroomt. Op donderdag 25 juli begint het Europese avontuur al voor de Nederlandse delegatie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie