'Transferrevolutie bij Real Madrid: drie peperdure versterkingen in één week'

'Transferrevolutie bij Real Madrid: drie peperdure versterkingen in één week'

Gepubliceerd: maandag 3 juni 2019 om 12:44ma 03-06-2019 om 12:44

Het seizoen zit erop voor alle clubs in de grote competities en dus gaat het vizier van Real Madrid nu écht op de transfermarkt. Dat meldt Marca. De komst van Eden Hazard, Ferland Mendy en Luka Jovic moet spoedig afgerond worden.

Het belooft volgens Marca een hectische week te worden op de burelen van Real Madrid, dat déze week een klap wil geven op de miljoenendeals van Hazard (Chelsea), Mendy (Olympique Lyon) én Jovic (Eintracht Frankfurt). Het trio is al langere tijd kandidaat om naar Estadio Santiago Bernabéu te komen. Alles zou op schema liggen.

Het plan van Real Madrid is om Hazard, Mendy en Jovic vast te leggen, ze op vakantie te sturen en ze op 8 juli aan te laten sluiten bij de selectie. Dan begint de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De komst van Hazard springt voor de Real-fans het meest in het oog. Op dit moment zou de Chelsea-ster in Spanje zijn om de laatste plooien glad te strijken. Real betaalt naar verluidt 120 miljoen euro voor Hazard.

Ook Mendy is op weg naar Madrid. Een delegatie van de Spaanse grootmacht heeft een mondeling akkoord bereikt met Lyon over de linksback, die 45 miljoen euro moet kosten. De komst van Jovic stond de laatste weken op een laag pitje, maar Real is er volgens Marca van overtuigd Eintracht Frankfurt te kunnen overtuigen. De Duitse club wil 65 tot 70 miljoen zien voor de Servische goalgetter.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws