Bosz scout Ajax-target met Leverkusen: Ik vind het wel een aardige speler

Bosz scout Ajax-target met Leverkusen: "Ik vind het wel een aardige speler"

03-06-2019 13:37
31

Ajax is bezig met de komst van Martin Odegaard, maar ook Bayer Leverkusen is gecharmeerd van de twintigjarige Noor. Peter Bosz laat zich er diplomatiek over uit.

Odegaard speelde zich afgelopen seizoen als huurling van Real Madrid in de kijker bij Vitesse. Leverkusen is volgens Duitse media één van de clubs met belangstelling. "Ik hou van goede spelers en ik vind Odegaard wel een aardige speler", reageert Bosz, trainer van Leverkusen, bij FOX Sports.

Of Leverkusen daadwerkelijk gaat voor Odegaard als de opvolger van de naar Borussia Dortmund vertrokken Julian Brandt, laat Bosz in het midden. "Brandt is echt een heel bijzondere speler. Die kunnen wij niet één-op-één vervangen, dus dat zullen we wellicht ook in de manier van spelen moeten opvangen."

Als Bosz wordt gevraagd of hij Odegaard naar Leverkusen wil halen, antwoordt hij: "Ik bemoei me er wel mee, maar ik ben niet degene die het beslist. Ik heb gezegd dat ik het een goede speler vind." Bij Leverkusen gaat sportief directeur Simon Rolfes over het aan- en verkoopbeleid.