'Wolverhampton hoopt miljoenenslag te slaan: Ajax en PSV lijken mis te grijpen'

'Wolverhampton hoopt miljoenenslag te slaan: Ajax en PSV lijken mis te grijpen'

Gepubliceerd: maandag 3 juni 2019 om 20:49ma 03-06-2019 om 20:49

Niet Ajax of PSV, maar Wolverhampton Wanderers wordt mogelijk de nieuwe club van Edson Alvarez. De Premier League-club hoopt binnen enkele dagen een definitief akkoord te bereiken met Club América, de werkgever van Alvarez. De verdediger moet tien miljoen euro kosten.

Dat melden El Universal en Medio Tiempo in Mexico. Ajax en PSV werden nadrukkelijk gelinkt aan Alvarez, die meerdere buitenlandse opties heeft. Wolverhampton heeft momenteel de beste papieren om de Mexicaanse international naar de Premier League te halen.

El Universal schrijft dat Wolverhampton over enkele dagen een akkoord hoopt te bereiken met Club América. Medio Tiempo is iets minder stellig en meldt dat de clubs pas net aan het onderhandelen zijn. Zeker lijkt wel dat Ajax en PSV er een serieuze concurrent bij hebben en mogelijk zelfs misgrijpen. Overigens is niet helemaal duidelijk hoe concreet de Nederlandse top voor Alvarez is, die ook een optie in Spanje heeft.

Wolverhampton-spits Raul Jimenez heeft de clubleiding geadviseerd om zijn landgenoot Alvarez naar Engeland te halen, zo klinkt het. De club heeft geluisterd en meldde zich in Mexico. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws