'Controversiële Neymar binnenhalen 'te groot risicio': Real Madrid haakt af'

'Controversiële Neymar binnenhalen 'te groot risicio': Real Madrid haakt af'

04-06-2019 12:59
33

Real Madrid is niet meer in de race voor Neymar. Binnen de club is geen draagvlak meer om de oud-speler van FC Barcelona naar de Spaanse hoofdstad te halen, weet AS.

De Spaanse krant schrijft op de voorpagina dat De Koninklijke afziet van de Braziliaane superster. Real Madrid focust zich liever op het binnenhalen van Eden Hazard, Luka Jovic en Ferland Mendy. Een andere ster van Paris Saint-Germain, Kylian Mbappé, blijft wel een optie.

Hoewel De Madrilenen Neymar als een van de beste spelers ter wereld zien en een speler die past bij de allure van de club, heeft de clubs ook twijfels. Men weet niet of Neymar zich kan aanpassen en plaatst bovendien vraagtekens over problemen die zich voordoen in het privéleven van de aanvaller. 

Het afgelopen seizoen kwam de Braziliaan meerdere malen negatief in het nieuws. Onlangs werd Neymar beschuldigd van verkrachting. Eerder liet hij zich ook op het veld van zijn slechtste kant zien. Na de verloren bekerfinale tegen Rennes haalde Neymar uit naar een fan op de tribune. Het kwam hem op een schorsing te staan.

De Koninklijke vindt het binnenhalen van de controversiële Neymar dan ook een te groot risico. Real Madrid focust zich nu op het binnenhalen van Hazard, Jovic en Mendy. Ook Mbappé staat nog altijd op het verlanglijstje, al wordt het binnenhalen van de jonge Fransman omschreven als een 'heel lastige, zo niet onmogelijke' opgave.